All for Joomla All for Webmasters

Maselj d.o.o.

Radiestezija-meritve sevanj, analiza bioenergije

Ponudba

Vpišite e-poštni naslov za svoj račun. Poslana vam bo potrditvena koda. Ko boste prejeli kodo za preverjanje, boste lahko izbrali novo geslo za vaš račun.

Ponudbaokrepite vaš energijski sistem

Avra

Avra


s Kirlianovo kamero   Kirlianova …

Meritve sevanj na delovnem mestu

Meritve sevanj na delovnem mestu


Eno tretjino svojega življenja preživimo…

Zakaj Bioprotector?

Zakaj Bioprotector?


ENO TRETJINO SVOJEGA ŽIVLJENJA PREŽIVI…

Protimikrobni ZAPER in GEOVITALIZER

Protimikrobni ZAPER in GEOVITALIZER


PIRAMIDNA ZAPER IN GEO FREKVENCA Podjet…

Mnenja uporabnikov

  • Aligator d.o.o.
    Želimo, da se naši zaposleni na delovnem mestu dobro počutijo, zato s podjetjem Maselj d.o.o. uspešno sodelujemo že vrsto let. Nudijo nam hitro pomoč in svetovanje, vsi njihovi izdelki, ki jih uporabljamo, imajo garancijo.
  • Karmen d.o.o.
    Pri podjetju Maselj d.o.o. smo naročili pet Bioprotector sedežev in pet Geovitalizerjev. Naši zaposleni so z uporabo teh izdelkov zelo zadovoljni. Zaradi njihovega dobrega počutja, se je izboljšala delovna storilnost, tudi bolniške odsotnosti je manj. Nekateri zaposleni, so se s podjetjem dogovorili za obisk na domu, kjer so jim svetovali tudi glede spalnega prostora.
  • Lojze Zore s.p.
    Sodelovanje s podjetjem Maselj d.o.o. mi je bilo v veliko zadovoljstvo. Dolga leta me je po osem-urnem delavniku bolel križ, kar sem pripisoval dolgotrajnemu sedenju. Menil sem, da za to pač ni rešitve. Po dveh tednih uporabe Bioprotector sedeža, pa se je stanje, na moje veselje, močno izboljšalo. Z veseljem bi jih priporočil naprej, po vsej verjetnosti pa bomo tudi sami še izkoristili njihovo ugodno in kvalitetno ponudbo tako v podjetju, kot tudi doma.

Kontaktni obrazec

Radiestezija Maselj

Invalid email address.
Please type your full name.
Invalid Input
Invalid Input